Перспективи розвитку правових засад надання послуг для населення із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій - Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 18 листоп. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 58-61, 2016)
Досліджено створення належних правових засад надання послуг для населення із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій як основи подальшого розроблення послідовної, науково обґрунтованої правової політики держави для забезпечення доступу усіх верств населення до інформаційних ресурсів Исследовано создание надлежащих правовых основ предоставления услуг для населения с применением информационно-коммуникационных технологий как основы дальнейшей разработки последовательной, научно обоснованной правовой политики государства для обеспечения доступа всех слоев населения к информационным ресурсам The creation of proper legal principles for providing services for the population with the use of information and communication technologies as the basis for further development of a consistent, scientifically grounded legal policy of the state for ensuring access of all sectors of the population to information resources is explored.
Keywords: Україна; надання послуг для населення; інформаційно-комунікаційні технології; provision of services to the population; information and communication technologies; Ukraine