Юридичні стандарти застосування санкцій щодо порушників академічної доброчесності - Медяник, Д. О.; Medianyk, D. O. (Сучасна наука і правоохоронна діяльність : тези доп. учасників XXVIII наук.-практ. конф. курсантів та студентів (м. Харків, 14 трав. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 306-307, 2021)
Чесне здобуття якісної освіти є ключем до успіху нашої країни, а молодь готова висловлюючи власну думку, здобуваючи якісну освіту та будуючи кар’єру, покладаючись на власні сили та здобуті знання.

Honestly receiving a quality education is the key to the success of our country, and young people are ready to express their own opinions, getting a quality education and building a career, relying on their own strengths and the knowledge gained.

Честно получение качественного образования является ключом к успеху нашей страны, а молодежь готова выражать собственное мнение, получая качественное образование и строя карьеру, полагаясь на собственные силы и полученные знания.
Медяник, Д. О. Юридичні стандарти застосування санкцій щодо порушників академічної доброчесності / Д. О. Медяник // Сучасна наука і правоохоронна діяльність : тези доп. учасників XXVIII наук.-практ. конф. курсантів та студентів (м. Харків, 14 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. т-во студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих учених. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 306-307.
Keywords: академічна доброчесність; юридична відповідальність; academic virtue; академическая добродетель; legal responsibility; юридическая ответственность; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина