Інститут електронної петиції у Великобританії: досвід для України - Лубенець, С. А.; Lubenets, S. A. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 134-138, 2018)
Зазначено, що електронна петиція як вдосконалена форма комунікації громадян і влади, набуває все більшої популярності і в Україні. Розглянуто досвід Великобританії в становленні інституту електронної петиції.

It is noted that the electronic petition, as an improved form of communication between citizens and the authorities, is gaining more and more popularity in Ukraine as well. The experience of Great Britain in the establishment of the electronic petition institute is considered.

Отмечено, что электронная петиция как усовершенствованная форма коммуникации граждан и власти приобретает все большую популярность и в Украине. Рассмотрен опыт Великобритании в становлении института электронной петиции.
Лубенець, С. А. Інститут електронної петиції у Великобританії: досвід для України / Світлана Андріївна Лубенець // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 134-138.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Великобританія; Great Britain; Великобритания; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; електронна петиція; electronic petition; электронная петиция; е-петиція; е-демократія; e-petition; е-петиция