Цінності як визначальний чинник розвитку сусупільства в умовах діджіталізації - Гончарова, В. О.; Goncharova, V. A.; Гончарова, В. А.; https://orcid.org/0000-0001-7103-9728 (Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення: тези доп. Міжнар. наук. інтернет-конф.: вип.48 (м. Тернопіль, 12 травня 2020 р.) / – Тернопіль, 2020. С. 101-102., 2020)
Саме духовно та культурні цінності вирішують долю не тільки особистості, а й суспільства в цілому. Небезпечним є світ, в якому не залишилося ніяких цінностей. It is spiritual and cultural values that decide the fate of not only an individual, but also society as a whole. A dangerous world in which there are no values left. Именно духовно и культурные ценности решают судьбу не только личности, но и общества в целом. Опасно мир, в котором не осталось никаких ценностей.
Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення: тези доп. Міжнар. наук. інтернет-конф.: вип.48 (м. Тернопіль, 12 травня 2020 р.) / – Тернопіль, 2020. С. 101-102.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Глобалізація. Globalization. Глобализация.; Деглобалізація. Deglobalization. Деглобализация.; Діджітал-простір. Digital space. Диджитал-пространство.; Діджітал-людина. Digital man. Диджитал-человек.; Цінності. Values. Ценности.