Економічна безпека підприємництва як необхідний системний засіб боротьби з економічною злочинністю - Дудін, М. М.; Dudin, M. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2014. – № 2 (65). – С. 55-65, 2014)
Розглянуто загальнотеоретичні питання національної безпеки, економічної безпеки держави та безпеки підприємництва в Україні. Зроблено висновок, що в Україні не завершено формування системи підприємницької безпеки, в якій ще відсутні важливі суб’єкти, не створена необхідна інституційна інфраструктура, несистемно діють механізми підприємницької безпеки, не виникли стійки інформаційні процеси. Economic security is a complex polisystem phenomenon, the genesis and development of which are caused by an objective need to provide the national economy reproduction in internal and external threat and danger situation. An extremely important task at present Ukrainian economic system transformation is to carry out a weighted policy of entrepreneurship economic security. Рассмотрены общетеоретические вопросы национальной безопасности, экономической безопасности государства и безопасности предпринимательства в Украине. Сделан вывод, что в Украине еще не завершено формирование системы предпринимательской безопасности, в которой до сих пор отсутствуют важные субъекты, не создана необходимая институционная инфраструктура, несистемно действуют механизмы предпринимательской безопасности, не возникли стойкие информационные процессы.
Entrepreneurship economic security as a necessary system means of combating economic crime
Экономическая безопасность предпринимательства как необходимое системное средство борьбы с экономической преступностью
Дудін, М. М. Економічна безпека підприємництва як необхідний системний засіб боротьби з економічною злочинністю / М. М. Дудін // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2014. – № 2 (65). – С. 55-65.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; економічна безпека; экономическая безопасность; economic security; підприємницька безпека; предпринимательская безопасность; entrepreneurship security; соціально-економічні процеси; социально-экономические процессы; socio-economic processes