Деякі проблеми визначення функцій ДПА України у сфері боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом - Симов'ян, С. В.; Symovian, S. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 216-221, 2006)
Досліджено діяльність Департаменту боротьби з відмиванням доходів, проаналізовано елементи його правового статусу, а саме: завдання, функції та повноваження. Розроблено відповідні зміни до нормативної бази, що будуть сприяти підвищенню ефективності роботи цього департаменту та Державної податкової адміністрації в цілому. The activities of the Department for Combating Anti-Money Laundering were investigated and the elements of its legal status, namely tasks, functions and powers, were analyzed. Appropriate changes to the regulatory framework have been developed that will help to improve the efficiency of this department and the State Tax Administration as a whole. Исследована деятельность Департамента борьбы с отмыванием доходов, проанализированы элементы его правового статуса, а именно: задачи, функции и полномочия. Разработаны соответствующие изменения в нормативную базу, которые будут способствовать повышению эффективности работы этого департамента и Государственной налоговой администрации в целом.
Some problems in determining the functions of the State tax administration of Ukraine in the field of combating anti-money laundering
Некоторые проблемы определения функций ГНА Украины в сфере борьбы с отмыванием доходов, полученных преступным путем
Симов’ян, С. В. Деякі проблеми визначення функцій ДПА України у сфері боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом / С. В. Симов'ян // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 216-221.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Державна податкова адміністрація України; Государственная налоговая администрация Украины; Ukraine State tax administration; Департамент боротьби з відмиванням доходів; Департамент борьбы с отмыванием доходов; Anti-money laundering department; функції; функции; functions; повноваження; полномочия; powers