Фізична підготовка у правоохоронних органах України: питання класифікації - Ковальов, І. М.; Kovalov, I. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0151-388X (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 134-137, 2016)
Мета даної праці полягає у визначені поняття та конкретних видів фізичної підготовки у правоохоронних органах та відповідно підстав виділення відповідних груп (класифікаторів).

The purpose of this work is to define the concepts and specific types of physical training in law enforcement agencies and, accordingly, the grounds for the selection of the appropriate groups (classifiers).

Цель данной работы состоит в определении понятий и конкретных видов физической подготовки в правоохранительных органах и соответственно оснований выделения соответствующих групп (классификаторов).
Ковальов, І. М. Фізична підготовка у правоохоронних органах України: питання класифікації / Ковальов І. М. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 134-137.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Україна. Ukraine. Украина; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; фізична підготовка; физическая подготовка; physical training; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies