Сутність і правові засади кадрового забезпечення адміністративного судочинства України - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (The genesis of genius. – Geneva, 2016. – № 6. – С. 131-133, 2016)
У статті здійснено аналіз існуючих у наукових колах підходів щодо визначення сутності поняття “кадрове забезпечення”. На основі проведеного аналізу вироблено авторське бачення сутності кадрового забезпечення адміністративного судочинства України. Визначено нормативно-правові акти, які визначають підстави кадрового забезпечення адміністративного судочинства України.

In the article we analyse the existing in scientific community approaches to defining the essence of the concept of “staffing”. Based on the made analysis the author formulated his own vision of the essence of staffing of Administrative Procedure of Ukraine. Laws and regulations that determine the grounds staffing of Administrative Procedure of Ukraine are defined.

В статье осуществлен анализ существующих в научных кругах подходов касательно определения сущности понятия «кадровое обеспечение». На основе проведенного анализа изготовлено авторское видение сущности кадрового обеспечения административного судопроизводства Украины. Указаны нормативно-правовые акты, которые определяют правовые основания кадрового обеспечения административного судопроизводства Украины.
Nature and legal principles staffing of administrative procedure of Ukraine
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; publikatsii u zarubizhnomu vydanni; адміністративний процес; адміністративне судочинство; кадрове забезпечення; административный процесс; административное судопроизводство; кадровое обеспечение; administrative procedures; administrative law; human resources; staffing