Початковий етап розслідування вбивств, учинених засудженими в місцях позбавлення волі, та відповідний алгоритм дій слідчого - Шеленіна, К. Г.; Shelenina, K. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7101-3787 (Порівняльно-аналітичне право. - 2020. - № 1. - С. 602-606, 2020)
У статті на основі положень теорії криміналістики, узагальнюючи кримінальні провадження вбивств, учинених засудженими в місцях позбавлення волі, враховуючи досвід слідчого апарату визначено початковий етап розслідування вбивств зазначеної категорії, досліджено його сутність і зміст.

Based on the provisions of the theory of criminology, summarizing the criminal proceedings of murders committed by convicts in prisons, taking into account the experience of the investigative apparatus, the initial stage of the investigation of murders of this category is determined, its essence and content are investigated.

В статье на основе положений теории криминалистики, обобщая уголовные производства убийств, совершенных осужденными в местах лишения свободы, учитывая опыт следственного аппарата, определен начальный этап расследования убийств указанной категории, исследованы его сущность и содержание.
The initial stage of the investigation of killings committed by convicts in detention facilities and the corresponding algorithm of actions by investigators
Шеленіна, К. Г. Початковий етап розслідування вбивств, учинених засудженими в місцях позбавлення волі, та відповідний алгоритм дій слідчого [Електронний ресурс] / К. Г. Шеленіна // Порівняльно-аналітичне право. - 2020. - № 1. - С. 602-606. - Режим доступу:http://www.pap.in.ua/1_2020/152.pdf.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; початковий етап розслідування; начальный этап расследования; initial stage of investigation; вбивства, вчинені засудженими в місцях позбавлення волі; убийства, совершенные осужденными в местах лишения свободы; murders committed by convicts in prisons; розслідування вбивств; расследование убийств; investigation of murders; кримінальне провадження; уголовное производство; criminal proceedings; слідчі дії; следственные действия; investigative actions