Науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ до проєкту Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо врегулювання питань ідентифікації та верифікації іноземців та осіб без громадянства у разі порушення вимог законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» (реєстр. № 8154 від 26.10.2022) - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; Матюшкова, Т. П.; Matiushkova, T. P.; Галкіна, О. М.; Halkina, O. M.; Абламська, В. В.; Ablamska, V. V.; Прібиткова, Н. О.; Pribytkova, N. O.; et al. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Надано науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ до проєкту Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо врегулювання питань ідентифікації та верифікації іноземців та осіб без громадянства у разі порушення вимог законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

The scientific opinion of the Kharkiv National University of Internal Affairs was submitted to the draft Law of Ukraine "On Amendments to the Code of Ukraine on Administrative Offenses Regarding the Regulation of Identification and Verification of Foreigners and Stateless Persons in the Event of Violation of the Requirements of the Law on the Legal Status of Foreigners and Stateless Persons".

Представлено научное заключение Харьковского национального университета внутренних дел к проекту Закона Украины «О внесении изменений в Кодекс Украины об административных правонарушениях по урегулированию вопросов идентификации и верификации иностранцев и лиц без гражданства в случае нарушения требований законодательства о правовом статусе иностранцев и лиц без гражданства».
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; законодавство; legislation; законодательство; адміністративне затримання; administrative detention; административное задержание; правовий статус; legal status; правовой статус; іноземці; foreigners; иностранцы; особи без громадянства; stateless persons; лица без гражданства; фіксація біометричних даних; fixation of biometric data; фиксация биометрических данных; ідентифікація; identification; идентификация