Використання доступних технічних засобів фіксації під час проведення слідчих (розшукових) дій в умовах воєнного стану - Рачинський, О. О.; Rachynskyi, O. O. (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 345-347, 2022)
Визначено випадки фіксація процесуальних дій доступними технічними засобами, що використовуються під час проведення слідчих (розшукових) дій в умовах воєнного стану.

Cases of recording of procedural actions by available technical means used during investigative (search) actions under martial law conditions have been identified.

Определены случаи фиксации процессуальных действий доступными техническими средствами, которые используются при проведении следственных (розыскных) действий в условиях военного положения.
Рачинський, О. О. Використання доступних технічних засобів фіксації під час проведення слідчих (розшукових) дій в умовах воєнного стану / Олексій Олександрович Рачинський // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 345-347.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; воєнний стан; кримінальне провадження в умовах воєнного стану; технічні засоби фіксації; проведення окремих слідчих (розшукових) дій; военное положение; умови воєнного стану; уголовное производство; кримінальне провадження; criminal proceedings; martial law; criminal proceedings under martial law; technical means of fixation; технические средства фиксации