Особливості забезпечення місцевої інфраструктури безпеки в результаті запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 37-41, 2021)
Визначено, що характерною особливістю проєкту «Поліцейський офіцер громади» є орієнтація на впровадження якісно та змістовно нового формату роботи поліцейських, для яких на першому місці мають стати потреби громади, місцевого населення, вивчати та забезпечувати які можливо виключно шляхом підтримання постійного контакту поліцейських з місцевими жителями. Передбачається, що такий постійний контакт буде забезпечений не лише роботою поліцейського у відповідній територіальній громаді, а й його безпосереднім проживанням у ній.

It was determined that a characteristic feature of the "Community Police Officer" project is its focus on introduction of a qualitatively and substantively new format of police work, for which on the first place should be the needs of the community, the local population, to study and provide which is possible exclusively by maintaining constant contact of the police with local residents. It is assumed that such constant contact will be ensured not only by the work of a police officer in the relevant territorial community, but also his direct residence in it.

Определено, что характерной особенностью проекта «Полицейский офицер общины» является ориентация на внедрение качественно и содержательно нового формата работы полицейских, для которых на первом месте должны стать нужды общины, местного населения, изучать и обеспечивать которые возможно исключительно путем поддержания постоянного контакта полицейских с местными жителями. Предполагается, что такой постоянный контакт будет обеспечен не только работой полицейского в соответствующей территориальной общине, но и его непосредственным проживанием в ней.
Keywords: Національна поліція України; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; поліцейський офіцер громади; community police officer; полицейский офицер громады; об’єднана територіальна громада; united territorial community; объединенная территориальная община; забезпечення місцевої інфраструктури безпеки; provision of local security infrastructure; обеспечение местной инфраструктуры безопасности