Поняття і структура механізму злочину - Дундич, Л. В.; Dundych, L. V. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 125-129, 2008)
Виконано аналіз проблемних питань формування визначення механізму злочину та розгляду системи його елементів.

The analysis of problem questions of formation of concept of the mechanism of a crime and consideration of system of its elements is executed.

Выполнен анализ проблемных вопросов формирования понятия механизма преступления и рассмотрения системы его элементов.
Concept and structure of the mechanism of a crime
Понятие и структура механизма преступления
Дундич, Л.В. Поняття і структура механізму злочину [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 1. – С. 125-129 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/FP/2008-1/08dlvsmz.pdf.
Дундич Л. В. "Поняття і структура механізму злочину." Форум права1 (2008): 125-129.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; механізм злочину; Кримінологія. Criminology. Криминология; механізм злочину; механизм преступления; mechanism of a crime