Девіантна поведінка: соціологічний, психологічний, юридичний аспекти - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Навчально-науковий інститут психології, менеджменту, соціальних та інформаційних технологій; Навчально-науковий інститут права, економіки та соціології; Соціологічна асоціація України (Харків : вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ. - 2009. - 154 с., 2009)
Збірка містить програму і тези виступів учасників науково-практичної конференції за трьома основними напрямками: теорія девіантної поведінки; дослідження різновидів та форм девіантної поведінки;соціальна робота з девіантами та профілактика девіантної поведінки.

The collection of articles contains the program and theses of statements of the participants of scientific and practical conference in three main directions: the theory of deviance; research of variety and forms of deviance; social work with deviant and measures for the prevention of deviance.

Сборник содержит программу и тезисы выступлений участников научно-практической конференции по трем основным направлениям: теория девиантного поведения; исследования разновидностей и форм девиантного поведения, социальная работа с девиантами и профилактика девиантного поведения.
Матеріали науково-практичної конференції
Девіантна поведінка: соціологічний, психологічний, юридичний аспекти: матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 берез. 2009 р.) / МВС України; Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т психології, менеджменту, соціальних та інформаційних технологій, Навч.-наук. ін-т права, економіки та соціології, Соціолог. асоц. України. – Харків: Вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ, 2009. – 154 с.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; девіантна поведінка; девиантное поведение; deviation; девиация; девіація