Проблеми розмежування адміністративних та інших правовідносин, що виникають у діяльності фінансових компаній - Радько, Д. В.; Radko, D. V. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 127-131, 2010)
Проаналізовано системи правовідносин, у яких безпосередньо беруть участь фінансові компанії, визначено в їх системі місце адміністративних правовідносин. Уточнено термінологію з досліджуваних питань, розмежовано адміністративні та інші правовідносини, що виникають у діяльності фінансових компаній.

The system of legal relations in which financial companies directly participate has been analyzed, and the place of administrative legal relations in their system has been determined. The terminology of the researched issues has been clarified, administrative and other legal relations arising in the activities of financial companies have been delineated.

Проанализированы системы правоотношений, в которых непосредственно участвуют финансовые компании, определено в их системе место административных правоотношений. Уточнена терминология по изучаемым вопросам, разграничены административные и другие правоотношения, возникающие в деятельности финансовых компаний.
The problems of differentiation of administrative and other legal relationships which arise in the activity of financial companies
Проблемы разграничения административных и других правоотношений, которые возникают в деятельности финансовых компаний
Keywords: фінансові компанії; financial companies; финансовые компании; правовідносини; legal relations; правоотношения; адміністративні правовідносини; administrative legal relations; административное правоотношения; розмежування; delimitation; разграничение