Реформування органів кримінальної юстиції – справа невідкладна - Головач, А. В.; Holovach, A. V. (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 207–213, 2010)
Обґрунтовується необхідність реформування органів кримінальної юстиції України та визначаються принципи, мета і завдання реформування.

Necessity of reforming of bodies of criminal justice of Ukraine is proved, principles, the purpose and reforming tasks are defined.

Обосновывается необходимость реформирования органов криминальной юстиции Украины, определяются принципы, цель и задания реформирования.
Reforming of Bodies of Criminal Justice – Business Urgent
Реформирование органов криминальной юстиции – дело неотложное
Головач, А. В. Реформування органів кримінальної юстиції – справа невідкладна [Електронний ресурс] / А. В. Головач // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 207–213 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-4/10gavjcn.pdf.
Головач А. В. "Реформування органів кримінальної юстиції – справа невідкладна." Форум права 4 (2010): 207-213.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи кримінальної юстиції; реформування; органы уголовной юстиции; реформирование; criminal justice authorities; reforming