Правова основа провадження в справах про злочини неповнолітніх: зміст та структура - Голубов, А. Є.; Holubov, A. Ye. (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 137-142, 2010)
Досліджено зміст та структуру правової основи провадження в справах про злочини неповнолітніх, яка забезпечує введення в кримінально-процесуальну діяльність додаткових гарантій прав, свобод та законних інтересів неповнолітніх.

Content and structure of a legal ground for proceeding in juvenile crimes that provides including additional guarantees of rights, freedoms and legal interests of juveniles into criminal and procedural activity are researched.

Исследованы содержание и структура правовой основы производства по делам о преступлениях несовершеннолетних, которая обеспечивает включение в уголовно-процессуальную деятельность дополнительных гарантий прав, свобод и законных интересов несовершеннолетних.
Legal ground of proceeding in juvenile crimes: content and structure
Правовая основа производства по делам о преступлениях несовершеннолетних: содержание и структура
Keywords: правові основи; legal bases; правовые основы; провадження у кримінальних справах про злочини неповнолітніх; proceedings in criminal cases about crimes minors; производство по уголовным делам о преступлениях несовершеннолетних; кримінально-процесуальна діяльність; criminal procedural activity; уголовно-процессуальная деятельность