Роль та місце навчання осіб, засуджених до позбавлення волі, у системі основних засобів виправлення і ресоціалізації - Кондратов, Д. Ю.; Kondratov, D. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5426-4878 (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 40-42, 2022)
У тезах доповіді розглянуто роль, що приділяється освіті засуджених в умовах реформування системи виконання покарань, та її місце в системі основних засобів виправлення та ресоціалізації.

The abstracts of the report consider the role given to the education of convicts in the context of reforming the penitentiary system, and its place in the system of basic means of correction and resocialization.

В тезисах доклада рассмотрена роль, отводимая образованию осужденных в условиях реформирования системы исполнения наказаний, и ее место в системе основных средств исправления и ресоциализации.
Кондратов, Д. Ю. Роль та місце навчання осіб, засуджених до позбавлення волі, у системі основних засобів виправлення і ресоціалізації / Дмитро Юрійович Кондратов // Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінол. асоц. України. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 40-42.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; виправлення; ресоціалізація; осіби, засуджені до позбавлення волі; навчання; исправление; рессоциализация; лица, приговоренные к лишению свободы; обучение; correction; resocialization; persons sentenced to imprisonment; teaching