Шляхи удосконалення організаційних засад контролю за діяльністю органів прокуратури - Синчук, В. Л.; Synchuk, V. L. (Європейські перспективи. – 2014. – № 8. – С. 70-76, 2014)
У статті досліджено сутність організаційних засад контролю за діяльністю органів прокуратури. Охарактеризовано елементи організаційного забезпечення контролю за діяльністю органів прокуратури, визначено основні проблеми у даній сфері, і запропоновано шляхи їх подолання.

This article explores the nature of organizational principles of control over the activities of the prosecution. The characteristic elements of organizational support control over the activities of the prosecution, the main problem in this area and suggest ways to overcome them.

В статье исследована сущность организационных основ контроля за деятельностью органов прокуратуры. Охарактеризованы элементы организационного обеспечения контроля за деятельностью органов прокуратуры, определены основные проблемы в данной сфере и предложены пути их преодоления.
Синчук, В. Л. Шляхи удосконалення організаційних засад контролю за діяльністю органів прокуратури / В. Л. Синчук // Європейські перспективи. – 2014. – № 8. – С. 70-76.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; контроль; control; організаційні засади; организационные основы; organizational principles; прокуратура