Адміністративні послуги у сфері телекомунікацій та поштового зв’язку: поняття та сутність - Тер-Степанян, О. В.; Ter-Stepanian, O. V. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 124-127, 2010)
Досліджено поняття «адміністративна послуга» з метою визначення переліку адміністративних послуг у сфері телекомунікацій та поштового зв’язку та їх основних ознак.

The concept «administrative service» with the purpose of determination of the list of administrative services in the field of telecommunication and postal connection and directly basic signs is researched.

Исследовано понятие «административная услуга» с целью определения перечня административных услуг в сфере телекоммуникаций и почтовой связи и их основных признаков.
Administrative services in the field of telecommunication and postal connection: concept and essence
Административные услуги в сфере телекоммуникаций и почтовой связи: понятие и сущность
Keywords: адміністративна послуга; administrative service; административная услуга; сфера телекомунікацій та поштового зв’язку; field of telecommunications and postal communication; сфера телекоммуникаций и почтовой связи; державні послуги; public services; государственные услуги