Поліція охорони як суб’єкт надання охоронних послуг - Завальний, М. В.; Zavalny, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4191-061X (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 89-91, 2020)
Розглянуто нормативно-правові документи, що регламентують охоронні послуги, які надаються поліцією охорони та спрямовані на забезпечення недоторканості майнових прав та особистої безпеки фізичних осіб, а також держави в цілому.

The normative-legal documents regulating security services provided by the security police and aimed at ensuring the inviolability of property rights and personal security of individuals, as well as the state as a whole, are considered.

Рассмотрены нормативно-правовые документы, регламентирующие охранные услуги, предоставляемые полицией охраны и направленные на обеспечение неприкосновенности имущественных прав и личной безопасности физических лиц, а также государства в целом.
Завальний, М. В. Поліція охорони як суб’єкт надання охоронних послуг / Михайло Володимирович Завальний // Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / НДІ публ. політики і соц. наук. - Харків, 2020. - С. 89-91.
Завальний, М. В. (2020). Поліція охорони як суб’єкт надання охоронних послуг. Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (Харків, 20 лист. 2020 р.), 89-91. вилучено із https://library.pp-ss.pro/index.php/ndippsn_20201120/article/view/zavalnyi
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліція охорони; полиция охраны; security police; охоронні послуги; охранные услуги; security services