Особливість компенсаторних мотивів правомірної поведінки особи - Шульга, А.М.; Shulga, A.M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7634-3665 (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2017. - Вип. 23. - С. 9-11, 2017)
Статтю присвячено висвітленню основних аспектів природи компенсаторних мотивів як виду мотивів правомірної поведінки особи, об’єктивно обумовлених існуванням комплементарних соціальних норм.

The article lights up the basic aspects of nature of scray reasons as a type of reasons of legitimate behaviour of personality, complementary each other social norms objectively conditioned by existence.

Статья посвящена основным аспектам природы компенсаторных мотивов как вида мотивов правомерного поведения личности, объективно обусловленных существованием комплементарных социальных норм.
Шульга, А. М. Особливість компенсаторних мотивів правомірної поведінки особи / Шульга А. М. // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2017. - Вип. 23. - С. 9-11.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правомірна поведінка особи; безпосередньо-правові мотиви; мотиви; компенсаторні мотиви; комплементарні соціальні норми; правомерное поведение личности; непосредственно-правовые мотивы; компенсаторные мотивы; комплементарные социальные нормы; legitimate behaviour of personality; directly-legal reasons; scray reasons; complementary each other social norms