Науково-технічне забезпечення публічної безпеки в Україні - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2018. - Вип. 48, т 1. - С.175-177, 2018)
Розглянуто теоретико-методологічне визначення науково-технічного забезпечення публічної безпеки в Україні. Встановлено, що науково-технічне забезпечення публічної безпеки в Україні полягає у розробці, впровадженні і застосуванні наукових, технічних, методичних і тактичних засобів під час реалізації завдань з підтримання правопорядку суб’єкта забезпечення публічної безпеки. Визначено, що одним з дієвих шляхів з удосконалення діяльності суб’єктів наділених повноваженням у сфері забезпечення публічної безпеки є створення сприятливих умов впровадження інноваційних технологій, методик та досягнень наукових розробок у повсякденне життя, з врахуванням реалій сьогодення та практичного досвіду.

The author has studied theoretical and methodological definition of scientific and technical provision of public safety in Ukraine. It has been established that the scientific and technical provision of public safety in Ukraine is to develop, implement and apply scientific, technical, methodological and tactical means in the course of the realization of tasks for keeping law and order of the subject of ensuring public safety. It has been determined that one of the effective ways to improve the activities of the subjects with the powers in the field of ensuring public safety is the creation of favorable conditions for the implementation of innovative technologies, methods and achievements of scientific developments into everyday life, taking into account the realities of present time and practical experience.

Рассмотрено теоретико-методологическое определение научно-технического обеспечения публичной безопасности в Украине. Установлено, что научно-техническое обеспечение публичной безопасности в Украине заключается в разработке, внедрении и применении научных, технических, методических и тактических средств, во время реализации заданий из поддержания правопорядка субъектами обеспечения публичной безопасности. Определенно, что одним из действенных путей усовершенствования деятельности субъектов, наделенных полномочиям в сфере обеспечения публичной безопасности, является создание благоприятных условий внедрения инновационных технологий, методик и достижений научных разработок, в повседневную жизнь, с учетом практического опыта.
Панова, О. О. Науково-технічне забезпечення публічної безпеки в Україні / О. О. Панова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2018. - Вип. 48, т 1. - С.175-177.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; технічні засоби; спеціальні засоби; правопорядок; публічна безпека; забезпечення публічної безпеки; технические средства; специальные средства; обеспечение публичной безопасности; публичная безопасность; правопорядок; technique; hardwares; special facilities; providing; public safety; public order