Криміналістична характеристика шахрайств, вчинених у сфері обігу цінних паперів - Лещук, К. Б.; Leshchuk, K. B.; Редько, Ю. А.; Redko, Yu. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 139-144., 2008)
В статті розглядається криміналістична характеристика шахрайств, вчинених у сфері обігу цінних паперів. В статье рассматривается криминалистическая характеристика мошенничеств, совершенных в сфере обращения ценных бумаг. The article deals with the forensic characteristics of frauds in the sphere of securities circulation.
Лещук, К. Б. Криміналістична характеристика шахрайств, вчинених у сфері обігу цінних паперів / К. Б. Лещук, Ю. А. Редько // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 139-144.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; fraud; шахрайство; мошенничество; обіг цінних паперів; обращение ценных бумаг; криміналістична характеристика; криминалистическая характеристика; ринок цінних паперів; рынок ценных бумаг; економічні шахрайства; экономические мошенничества; цінні папери; ценные бумаги; майно; имущество; фіктивні договори; фиктивные договора; фінансові піраміди; финансовые пирамиды; фіктивні цінні папери; фиктивные ценные бумаги; комп'ютерні програми; компьютерные программы; економіні злочини; экономические преступления; economical crimes