Система заохочень працівників міліції у другій половині ХХ сторіччя - Галкін, Д. В.; Halkin, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7247-1037 (Проблеми розвитку соціально-трудових прав та профспілкового руху в Україні : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 трав.2020 р.). – Xарків: ХНУВС, 2020. – С. 153-155., 2020)
Зазначено, що система заохочень працівників міліції на початковому етапі існування СРСР мала несистемний характер, що не сприяло зміцненню професійного кадрового ядра в органах міліції, збільшувало плинність кадрів і призводило до зростання правопорушень в рядах співробітників міліції. Підрахунки показують, що за період з жовтня 1917 по 1991 рік було прийнято більше 40 нормативно-правових актів з питань заохочення особового складу міліції. Отмечено, что система поощрений работников милиции на начальном этапе существования СССР носила несистемный характер, что не способствовало укреплению профессионального кадрового ядра в органах милиции, увеличивало текучесть кадров и приводило к росту правонарушений в рядах сотрудников милиции. Подсчеты показывают, что за период с октября 1917 года по 1991 год было принято более 40 нормативно-правовых актов по вопросам поощрения личного состава милиции. It is noted that the system of incentives for police officers at the initial stage of the existence of the USSR was of a non-systemic nature, which did not contribute to the strengthening of the professional personnel core in the police, increased staff turnover and led to an increase in offenses in the ranks of police officers. Calculations show that over the period from October 1917 to 1991, more than 40 legal acts were adopted to encourage police personnel.
Галкін Д. В. Система заохочень працівників міліції у другій половині ХХ сторіччя / Д. В. Галкін / Проблеми розвитку соціально-трудових прав та профспілкового руху в Україні : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 трав. 2020 р.) / за заг. ред. К. Ю. Мельника; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Xарків: ХНУВС, 2020. – С. 153-155.
Keywords: Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; міліція; милиция; militia; СРСР; СССР; USSR; види заохочень; виды поощрений; types of incentives; система заохочень; система поощрений; reward system