Юридичні особи як суб’єкти права на інформацію про стан свого здоров’я - Ходєєва, Н. В.; Khodeeva, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6154-6854 (Право і суспільство. – 2016. – № 6, ч. 1. – С. 48-54, 2016)
У статті розглядаються проблемні питання стосовно визначення юридичних осіб як суб’єктів права на інформацію про стан свого здоров’я.

The article deals with issues concerning the definition of legal entities as of right to information about their health.

В статье рассматриваются проблемные вопросы относительно определения юридических лиц как субъектов права на информацию о состоянии своего здоровья.
Ходєєва Н. В. Юридичні особи як суб’єкти права на інформацію про стан свого здоров’я / Ходєєва Н. В. // Право і суспільство. – 2016. – № 6, ч. 1. – С. 48-54.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкт права; юридична особа; інформація про стан свого здоров’я; особисті немайнові права; заклади охорони здоров’я; субъект права; юридическое лицо; информация о состоянии своего здоровья; личные неимущественные права; учреждения здравоохранения; legal entity; legal personality; information about the health; health; moral rights; health care