Диски Маха - Яніцькій, А. А.; Yanitskii, A. A.; Гвоздік, С. Д.; Hvozdik, S. D. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 250-251, 2023)
Зазначено, що диски Маха - це стаціонарні хвильові утворення, що повторюються, у надзвуковому струмені газів, що виходять із сопел турбореактивних, прямоточних і ракетних двигунів.

It is noted that Mach discs are stationary wave discs recurring formations in a supersonic jet of gases emerging from nozzles of turbojet, jet and rocket engines.

Отмечено, что диски Маха – это стационарные волновые, повторяющиеся образования в сверхзвуковом потоке выходящих из газов сопел турбореактивных, прямоточных и ракетных двигателей.
Keywords: диски Маха; Mach discs; двигун; engine; двигатель; форсаж; fast and furious