Щодо проблем навчально-методичного забезпечення підготовки поліцейських - Шевчук, Т. А.; Shevchuk, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0162-7011 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів [конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.)]. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 238-241, 2017)
У публікації розглянуто деякі проблеми навчально – методичного забезпечення підготовки вітчизняних поліцейських. Акцентовано увагу на необхідності наукового підходу і практичної обґрунтованості розробок сучасних навчальних методик, впровадженні нових форм і методів навчання з метою підвищення ефективності діяльності поліцейських із протидії злочинності. The publication deals with some problems of educational and methodological provision of training of domestic police officers. The emphasis is placed on the need for a scientific approach and practical feasibility of the development of modern teaching methods, the introduction of new forms and methods of training in order to increase the effectiveness of police counteraction activities. В публикации рассмотрены некоторые проблемы учебно – методического обеспечения подготовки отечественных полицейских. Акцентированно внимание на необходимости научного подхода и практической обоснованности разработок современных методик, внедрении новых форм и методов обучения с целью повышения эффективности деятельности полицейских по противодействию преступности
Concerning the problems of teaching and methodological provision of police training
Шевчук, Т. А. Щодо проблем навчально-методичного забезпечення підготовки поліцейських / Т. А. Шевчук // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів [конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.)] / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 238-241.
Keywords: наукове забезпечення; методи навчання; поліцейський; протидія злочинності; Scientific support; научное обеспечение; Methods of training; методы обучения; Policeman; полицейский; Countering Crime; противодействие преступности