Цивільно-правовий режим права на здоров'я фізичної особи - Сідей, О. В.; Sidei, O. V. (Право.ua. - 2016. - № 1. - С. 139-140, 2016)
Проведено аналіз права на здоров’я як особистого немайнового права. Встановлено його правова природа, зміст. Розкрито повноваження фізичної особи, щодо здійснення свого права на здоров’я.

The article analyzes the right to health as moral rights. Established its legal nature, content. Disclose the the powers of a physical person, on exercising its right to health.

Проведен анализ права на здоровье как личного неимущественного права. Установлены его правовая природа, содержание. Раскрыты полномочия физического лица по осуществлению своего права на здоровье.
Сідей, О. В. Цивільно-правовий режим права на здоров'я фізичної особи / Сідей Олена Валеріївна // Право.ua. - 2016. - № 1. - С. 139-140.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; здоров’я; health; здоровье; право на здоров’я; right to health; право на здоровье; особисті немайнові права; personal non-property rights; личные неимущественные права; благо