Матеріально-технічне забезпечення навчальних закладів МВС України: сутність та особливості управління - Тодуа, Г. А.; Todua, H. A. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 296-301., 2004)
Розглянуто матеріально-технічне забезпечення навчальних закладів МВС України. Розкрито його сутність та особливості управління. Рассмотрено материально-техническое обеспечение учебных заведений МВД Украины. Раскрыто его сущность и особенности управления. Material and technical support of educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is considered. Its essence and features of management are revealed.
Тодуа, Г. А. Матеріально-технічне забезпечення навчальних закладів МВС України: сутність та особливості управління / Г. А. Тодуа // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 296-301.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; матеріально-технічне забезпечення; материально-техническое обеспечение; відомчі заклади освіти; ведомственные учебные заведения; Міністерство внутрішніх справ; Министерство внутренних дел; МВС; МВД; учебные заведения системы МВД; навчальні заклади системи МВС