Окремі питання участі прокурора щодо недопустимості розголошення відомостей досудового розслідування - Шевцова, К. В.; Shevtsova, K. V. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. – Вип. 1. – С. 282-287, 2020)
Досліджено окремі питання участі прокурора щодо недопустимості розголошення відомостей досудового розслідування. Проаналізовано ключові теоретичні та прикладні питання, що пов’язані із правовим регулюванням інституту недопустимості розголошення відомостей досудового розслідування. Запропоновано власне бачення щодо відомостей, які не підлягають розголошенню і становлять таємницю у відповідному кримінальному провадженні.

Some issues of the prosecutor's participation in the inadmissibility of disclosure of information of the pre-trial investigation were investigated. The key theoretical and applied issues related to the legal regulation of the institute of inadmissibility of disclosure of pre-trial investigation information are analyzed. Own vision is offered regarding information that is not subject to disclosure and constitutes a secret in the relevant criminal proceedings.

Исследованы отдельные вопросы участия прокурора о недопустимости разглашения сведений досудебного расследования. Проанализированы ключевые теоретические и прикладные вопросы, связанные с правовым регулированием института недопустимости разглашения сведений досудебного расследования. Предложено собственное видение относительно сведений, которые не подлежат разглашению и составляют тайну в соответствующем уголовном производстве.
Шевцова, К. В. Окремі питання участі прокурора щодо недопустимості розголошення відомостей досудового розслідування / Шевцова К. В. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. – Вип. 1. – С. 282-287. - DOI: https://doi.org/10.32844/2618-1258.2020.1.49.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation; учасники кримінального провадження; участники уголовного производства; participants in criminal proceedings; прокурор; prosecutor; відомості; сведения; data; відомості досудового розслідування; сведения досудебного расследования; information from the pre-trial investigation; таємниця; тайна; secrecy; нерозголошення відомостей досудового розслідування; неразглашение сведений предварительного расследования; non-disclosure of information of the pre-trial investigation