Психологічні особливості корупційної поведінки правоохоронців (на прикладі військовослужбовців НГУ) : дисертація - Ларіонова, І. Т.; Larionova, I. T. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Дисертацію присвячено теоретико-емпіричному дослідженню психологічних особливостей корупційної поведінки персоналу сектору безпеки і оборони України, зокрема військовослужбовців Національної гвардії України.

The dissertation is devoted to theoretical and empirical research of psychological features of corrupt behavior of security and defense sector personnel, particularly on the example of the National Guard of Ukraine servicemen.
Psychological features of law enforcement officers’ corrupt behavior (on the example of the NGU servicemen)
Keywords: Україна; 053 Психологія; Дисертації. Dissertations; Dissertations; делінквентна поведінка; delinquent behavior; делинквентное поведение; асоціальна поведінка; корупційна поведінка; професійна мотивація; професійні цінності; професійна деформація; персонал сектору безпеки і оборони України; психопрофілактика; asocial behavior; corrupt behavior; professional motivation; professional values; professional deformation; security and defense sector personnel; psychological prevention; асоциальное поведение; коррупционное поведение; профессиональная мотивация; профессиональные ценности; профессиональная деформация; психопрофилактика; персонал сектора безопасности и обороны Украины; Національна гвардія України