До питання про заочний розгляд справи в світлі оновленого цивільного процесуального законодавства - Сапейко, Л. В.; Sapeiko, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6911-8283 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2011. - Вип. 16. - С. 124-128, 2011)
У статті досліджуються окремі актуальні проблеми заочного розгляду цивільних справ. Сформульовано пропозиції з удосконалення норм цивільного процесуального законодавства, що регулюють заочну процедуру, зокрема, щодо умов проведення такої процедури та способів перегляду заочного рішення.

This article deals with some urgent problems of the default judgment. The proposals given in the article are devoted to the improvement of the rules of civil procedure law governing the default judgment. In particular, they concern some conditions of this procedure and the methods of the reviewing of the default judgment.

В статье исследуются отдельные актуальные проблемы заочного рассмотрения гражданских дел. Сформулированы предложения по усовершенствованию норм гражданского процессуального законодательства, регулирующих заочную процедуру, в частности, относительно условий проведения такой процедуры и способов пересмотра заочного решения.
To a problem on a correspondence legal investigation in the light of the renewed civil procedural legislation
Сапейко, Л. В. До питання про заочний розгляд справи в світлі оновленого цивільного процесуального законодавства / Л. В. Сапейко // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2011. - Вип. 16. - С. 124-128.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розгляд справ; цивільне процесуальне законодавство; рассмотрение дел; гражданское процессуальное законодательство; disposal of legal proceeding; civil procedural legislation