Проблеми моніторингу в екологічному праві на сучасному етапі - Ільїна, О. В.; Ilyina, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5693-5273 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2013. – № 4 (63). – С. 199-206, 2013)
Розглянуто проблему реалізації процесів екологічної діяльності за допомогою засобів інформатизації, яка нині набула критичного значення. Завдяки процесу екологічного моніторингу забезпечується регулярна оцінка і прогнозування стану навколишнього середовища, передбачаються наслідки антропогенного впливу для визначення загального стану екологічної безпеки та проведення обґрунтованих та ефективних природоохоронних заходів, забезпечується інформаційне обслуговування користувачів на всіх рівнях. Research of scientific views on the problems of current and perspective development of legal guaranteeing of environmental monitoring; development of proposals and recommendations on improving legal regulation of environmental monitoring in Ukraine. Рассматривается проблема реализации процессов экологической деятельности с помощью средств информатизации, которая сейчас приобрела критически важное значение. Благодаря процессу экологического мониторинга обеспечивается регулярная оценка и прогнозирование состояния окружающей среды.
The problems of monitoring within environmental law at the present stage
Проблемы мониторинга в экологическом праве на современном этапе
Ільїна, О. В. Проблеми моніторингу в екологічному праві на сучасному етапі / О. В. Ільїна // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2013. – № 4 (63). – С. 199-206.
Keywords: Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; екологічний моніторинг; экологический мониторинг; environmental monitoring; екологічна безпека; экологическая безопасность; environmental security; стан навколишнього природного середовища; состояние окружающей природной среды; environment