Корупційна загроза економічній безпеці України - Ковальов, Є. В.; Kovalov, Ye. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8761-1071 (Право і безпека. - 2011. - № 2 (39). - С. 268-272, 2011)
Досліджено причини, умови та наслідки існування корупції; запропоновано метод застосування організаційно-економічних заходів її протидії. The reasons, conditions and consequences of existence of corruption are researhed; the method of application of organizational and economic actions for its counteraction is offered. Исследованы причины, условия и последствия существования коррупции; предложен метод применения организационно-экономических мероприятий противодействия ей.
The corruptional menace for economic safety of Ukraine
Коррупционная угроза экономической безопасности Украины
Ковальов, Є. В. Корупційна загроза економічній безпеці України / Є. В. Ковальов // Право і безпека. - 2011. - № 2 (39). - С. 268-272.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; економічна безпека; экономическая безопасность; economic safety; корупція; коррупция; corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; combating corruption