Кібернайманство як елемент сучасних форм агресії - Юртаєва, К. В.; Yurtayeva, K. V.; Юртаєва Ксенія Володимирівна (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 95-97, 2022)
В останній час все більшу увагу привертає новий суспільно небезпечний феномен, пов’язаний з данням кримінально протиправних послуг у кіберпросторі. Їх форма і рівень суспільної небезпечності є доволі різноманітними. Нерідко таку кримінально протиправну діяльність називають кібернайманством. Наразі кібернайманство не має одностайної оцінки як серед представників правоохоронної сфери, так і в науковому середовищі.

Recently, a new socially dangerous phenomenon related to the provision of criminally illegal services in cyberspace has become increasingly popular.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кіберпростір; Інтернет-ресурси; кібернайманство; Інтернет; кібератаки; кіберпослуги; кібервійна; cybermanship; Internet; кибернаемство; Интернет