The impact of war on the problem of domestic violence and overcoming its consequences in Ukraine - Riabokin, O. V.; Рябокінь, О. В. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 216-217, 2025)
Зазначено, що вирішення проблеми домашнього насильства потребує комплексного та багаторівневого підходу. Важливо забезпечити постраждалим доступ до психологічної, соціальної та юридичної допомоги навіть у найскладніших умовах.

It is noted that addressing the problem of domestic violence requires a comprehensive and multi-level approach. It is important to ensure that victims have access to psychological, social and legal assistance, even in the most difficult conditions.
Keywords: домашнє насильство; протидія домашньому насильству; війна; Україна; domestic violence; prevention and counteraction to domestic violence; war; Ukraine