Окремі аспекти реалізації засади гласності й відкритості судового провадження та його повного фіксування технічними засобами - Рось, А. В.; Ros, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7021-3672 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 269-271., 2019)
Вивчено судову практику с точки зору однієї із загальних засад кримінального провадження - гласність і відкритість судового провадження та його повне фіксування технічними засобами.

Judicial practice has been studied from the point of view of one of the general principles of criminal proceedings - publicity and openness of court proceedings and its complete recording by technical means.

Изучена судебная практика с точки зрения одного из общих принципов уголовного производства - гласность и открытость судебного производства и его полное фиксирование техническими средствами.
Рось, А. В. Окремі аспекти реалізації засади гласності й відкритості судового провадження та його повного фіксування технічними засобами / Анна Василівна Рось // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 269-271.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; відкритість судового провадження; openness of court proceedings; открытость судебного производства; гласність судового провадження; publicity of court proceedings; гласность судебного производства; технічні засоби фіксування судового засідання; technical means of recording court session; технические средства фиксирования судебного заседания