Активне виборче право та електоральна поведінка: досвід США - Бакумов, О. С.; Bakumov, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4003-1974 (Національні та міжнародні механізми захисту прав людини: тези доп. Всеукр. круглого столу (м. Харків, 20 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 48-50., 2016)
Досліджується поведінка виборців під час виборчої кампанії. Відзначається, що участь у виборах є чи не єдиною, доступною формою участі в політичному процесі.

We investigate the behavior of the voters during the election campaign. It is noted that participation in the elections is perhaps almost the only accessible form of participation in the political process.

Исследуется поведение избирателей во время избирательной кампании. Отмечается, что участие в выборах является едва ли не единственной, доступной формой участия в политическом процессе.
Бакумов О.С. Активне виборче право та електоральна поведінка: досвід США / О. С. Бакумов // Національні та міжнародні механізми захисту прав людини: тези доп. Всеукр. круглого столу (м. Харків, 20 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 48-50.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; активне виборче право; електоральна поведінка; США; вибори; активное избирательное право; электоральное поведение; выборы; active electoral law; electoral behavior; USA; elections; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience