Cybersecurity in modern warfare: the crucial role of international cooperation and technological advancement - Kozachenko, A. V.; Козаченко, А. В. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 127-128, 2025)
Підкреслено, що без передових технологій і захисту інформації прогрес неможливий. Щоб зробити значний крок уперед і отримати перевагу, оптимальним рішенням є міжнародна співпраця та обмін технологіями. Розвиваючи партнерство з провідними країнами у сфері кібербезпеки, можна підвищити стійкість держави, покращити технологічні можливості та забезпечити безпечніше майбутнє.

It is emphasized that progress is impossible without advanced technologies and information protection. To take a significant step forward and gain an advantage, the optimal solution is international cooperation and technology exchange. By developing partnerships with leading countries in the field of cybersecurity, it is possible to increase the resilience of the state, improve technological capabilities and ensure a safer future.
Keywords: кібербезпека; війна; міжнародне співробітництво; технологічний прогрес; cybersecurity; war; international cooperation; technological progress