До проблеми визначення місця норм адміністративного права в системі правового регулювання цифрової трансформації регіону - Загрійчук, М. Ю.; Zahriichuk, M. Yu. (Юридична наука. - 2019. - № 10 (100). - С. 168-173, 2019)
Досліджено зміст та особливості загально-юридичної категорії «правове регулювання» на основі чого побудовано науковий підхід до трактування поняття «правове регулювання цифрової трансформації регіону». Проаналізовано нормативно-правову основу правового регулювання у зазначеній сфері, а також визначено зміст, сутність та роль адміністративно-правових норм у системі правового регулювання цифровізації регіону.

The article examines the content and features of the general legal category «legal regulation» on the basis of which the scientific approach to the interpretation of the concept of «legal regulation of digital transformation of the region» is built. The normative-legal basis of legal regulation in the specified sphere is analyzed, and also the maintenance, essence and a role of administrative-legal norms in system of legal regulation of digitalization of region are defined.

Исследованы содержание и особенности обще-юридической категории «правовое регулирование» на основе чего построен научный подход к трактовке понятия «правовое регулирование цифровой трансформации региона». Проанализирована нормативно-правовая основа правового регулирования в указанной сфере, а также определено содержание, сущность и роль административно-правовых норм в системе правового регулирования цифровизации региона.
To the problem of determining the place of administrative law in the system of legal regulation of digital transformation of the region
Загрійчук, М. Ю. До проблеми визначення місця норм адміністративного права в системі правового регулювання цифрової трансформації регіону / Загрійчук М. Ю. // Юридична наука. - 2019. - № 10 (100). - С. 168-173.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; цифрова трансформація; digital transformation; цифровая трансформация; цифровізація регіону; digitization of the region; цифровизация региона; адміністративно-правові норми; administrative and legal norms; административно-правовые нормы