Право платників податків на захист: проблеми реалізації в адміністративному порядку щодо протидії протиправним рішенням податкових органів - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2904-0466; Масленникова, С. А.; Maslennykova, S. A. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – Вип. 25. – С. 145-149, 2014)
У статті розглянуто питання, яке стосується проблеми реалізації захисту прав платників податків в адміністративному порядку. Автори розглядають механізми протидії протиправним рішенням податкових органів. У результаті запропоновано власні шляхи вирішення відмічених проблем, що полягають як у встановленні алгоритму застосування вже чинних положень нормативно-правових актів у даній сфері, так і наданні пропозицій щодо внесення змін і доповнень до системи останніх.

The paper considers the question that relates to problems of implementation of protection taxpayers rights administratively. Authors disclose mechanisms to counter the illegal decisions of the tax authorities. As a result authors offer their own ways decisions of the noted problems, maintenance of which consists in a grant as a legal estimation of validity of situation decision of concrete problems leaning on operating positions normatively legal acts, and suggestions in relation to bringing of row of changes and additions in positions of its acts.

В статье рассмотрен вопрос, который касается проблемы реализации защиты прав плательщиков налогов административным способом. Авторы рассматривают механизмы противодействия противоправным решениям налоговых органов. В результате предложены собственные пути решения указанных проблем, которые заключаются как в установлении алгоритма применения уже существующих положений нормативно-правовых актов, так и формировании предложений относительно внесении изменений в систему последних.
The taxpayers’ right: the problems of realization in administratively to counteraction illegal decision of tax organs
Іванцов В. О. Право платників податків на захист: проблеми реалізації в адміністративному порядку щодо протидії протиправним рішенням податкових органів / Іванцов В. О., Масленникова С.А. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – Вип. 25. – С. 145-149.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; податковий орган; платники податків; адміністративний порядок захисту; скарга; право на захист; протиправні рішення податкових органів; налоговый орган; плательщик налогов; административный способ защиты; жалоба; налогоплательщики; противоправные решения налоговых органов; tax authority; taxpayer; administrative way of protection; complaint; illegal decisions of the tax authorities