Поняття та особливості взаємодії при виявленні і розслідуванні легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом - Даниляк, А. В.; Danyliak, A. V. (Право.ua. - 2018. - № 2. - С. 71-76, 2018)
Досліджено особливості взаємодії при виявленні і розслідуванні легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом. Висвітлено роль Державної служби фінансового моніторингу України у протидії цьому виду злочинів, а також структуру і виконувані завдання. Детально розкрито порядок та форми взаємодії органів досудового розслідування з Державною службою фінансового моніторингу у виявленні і доказуванні кримінальних правопорушень вказано категорії. Peculiarities of interaction in detecting and investigating money laundering have been studied. The role of the State Financial Monitoring Service of Ukraine in counteracting this type of crime is highlighted, as well as the structure and tasks performed. The procedure and forms of interaction of pre-trial investigation bodies with the State Financial Monitoring Service in the detection and proof of criminal offenses are revealed in detail. The categories are indicated. Исследованы особенности взаимодействия при выявлении и расследовании легализации доходов, полученных преступным путем. Освещена роль Государственной службы финансового мониторинга Украины в противодействии этому виду преступлений, а также структуру и выполняемые задачи. Подробно раскрыты порядок и формы взаимодействия органов предварительного расследования с Государственной службой финансового мониторинга в выявлении и доказывании уголовных преступлений указано категории.
Даниляк, А. В. Поняття та особливості взаємодії при виявленні і розслідуванні легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом / Даниляк Андрій Володимирович // Право.ua. - 2018. - № 2. - С. 71-76.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; взаємодія при розслідуванні; взаимодействие при расследовании; interaction during the investigation; розслідування легалізації злочинних доходів; расследование легализации преступных доходов; legalization investigation criminal proceeds; Державна служба фінансового моніторингу; Государственная служба финансового мониторинга; State Financial Monitoring Service; фінансово-господарські операції; финансово-хозяйственные операции; financial and economic operations; органи досудового розслідування; органы досудебного расследования; pre-trial investigation bodies; перевірка господарської діяльності; проверка хозяйственной деятельности; inspection of economic activity