Монетизація сільскогосподарських відносин в Україні у XVIII ст. - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Mykhailo Burdin (Новітні тенденції сучасної юридичної науки : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпропетровськ, 4-5 груд. 2015 р). – Дніпропетровськ: ГО «Правовий світ», 2015. – С. 7-8, 2015)
У тезах доповіді проаналізовано реформування земельних відносин російським самодержавством на території України, простежено тенденції монетаризації російської економіки, що позначилися на виробничій діяльності суб’єктів земельних відносин.

In the theses of the report analyzes the reform of land relations Russian autocracy on the territory of Ukraine, tracked trends and monetization of the Russian economy, which affected the industrial activity of subjects of land relations.

В тезисах доклада проанализировано реформирования земельных отношений российским самодержавием на территории Украины, прослежены тенденции монетизации российской экономики, которые в дальнейшем оказали влияние на производственную деятельность субъектов земельных отношений.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Російська імперія; Российская империя; Russian Empire; українські землі; украинские земли; Ukrainian lands; земельні відносини; земельные отношения; монетаризація; монетаризация; monetization; land relations; сільськогосподарське виробництво; сельскохозяйственное производство