Модель розвитку й удосконалення спеціальної фізичної підготовленості курсантів ХНУВС, які спеціалізуються на одноборствах, із використанням засобів суміжного тренінгу - Гарбузюк, К. Г.; Harbuziuk, K. H.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6714-5074; Кушніренко, Р. О.; Kushnirenko, R. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3190-5964 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 187-191, 2021)
Стаття присвячена актуальним питанням підвищення спеціальної фізичної підготовленості (професійних компетентностей) курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ, які спеціалізуються в службово-прикладному рукопашному бою у річному циклі їх багаторічної підготовки.

The article is devoted to topical issues of improving the special physical fitness (professional competencies) of cadets of the Kharkiv National University of Internal Affairs, who specialize in service-applied hand-to-hand combat in the annual cycle of their long-term training.

Статья посвящена актуальным вопросам повышения специальной физической подготовленности (профессиональных компетенций) курсантов Харьковского национального университета внутренних дел, специализирующихся в служебно-прикладному рукопашному бою в годовом цикле их многолетней подготовки.
Гарбузюк, К. Г. Модель розвитку й удосконалення спеціальної фізичної підготовленості курсантів ХНУВС, які спеціалізуються на одноборствах, із використанням засобів суміжного тренінгу / Гарбузюк К. Г., Кушніренко Р. О. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 187-191.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; спеціальна фізична підготовленість; специальная физическая подготовленность; special physical fitness; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; курсанти; курсанты; cadets; суміжний тренінг; смежный тренинг; related training; педагогічна модель; педагогическая модель; pedagogical model; гіпоксичне тренування; гипоксическая тренировка; hypoxic training; одноборці; единоборцы; wrestlers