Залучення громадських підрозділів до поліцейської діяльності на прикладі держави Ізраїль - Головко, Б. Г.; Golovko, B. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8815-5722 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 12-14, 2020)
Висвітлюється досвід держави Ізраїль зі створення допоміжних громадських підрозділів, залучення добровольчих об’єднань для захисту правопорядку

The experience of the state of Israel in the creation of auxiliary public units, the involvement of voluntary associations to protect law and order

Освещается опыт государства Израиль по созданию вспомогательных общественных подразделений, привлечению добровольческих объединений для защиты правопорядка
Головко, Б. Г. Залучення громадських підрозділів до поліцейської діяльності на прикладі держави Ізраїль / Борис Головко // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 12-14
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; муніципальна поліція; громадськість; населення; громадські патрулі; поліція Ізраїлю; municipal police; population; public patrols; Israeli police; муниципальная полиция; общественность; общественные патрули; полиция Израиля