Неспеціальні знання у кримінальному судочинстві - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Михайло Щербаковський (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 436-439, 2022)
Визначено, що до неспеціальних знань у кримінальному судочинстві, якими мають володіти професійні учасники кримінального процесу, відносяться знання у юридичній сфері, побутові та такі, що відповідають державному стандарту повної середньої освіти.

It was determined that non-special knowledge in criminal justice, which professional participants in the criminal process must possess, includes knowledge in the legal field, household knowledge and knowledge that meets the state standard of complete secondary education.

Определено, что к неспециальным знаниям в уголовном судопроизводстве, которыми должны обладать профессиональные участники уголовного процесса, относятся знания в юридической сфере, бытовые и соответствующие государственному стандарту полного среднего образования.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неспеціальні знання; неспециальные знания; non-special knowledge