До проблеми з’ясування місця єдності й диференціації в системі принципів правового регулювання праці сезонних та тимчасових працівників - Бондаренко, С. М.; Bondarenko, S. M. (Юридична наука. - 2019. - № 10 (100). - С. 372-377, 2019)
Сформовано авторське визначення поняття принципів правового регулювання праці сезонних та тимчасових працівників. Акцентовано увагу на тому, що принципи трудового права є різноманітними за своєю природою, що обумовлює необхідність здійснення їх класифікації. Обґрунтовано, що в системі вказаних засад ключове місце належить принципу єдності та диференціації, за допомогою якого вбачається можливим створити таку систему трудового законодавства, яка дозволяє забезпечити повне та всебічне врегулювання трудових правовідносин із досліджуваними категоріями працівників.

The article, based on the analysis of scientific views of scientists, formed the author’s definition of the concept of principles of legal regulation of seasonal and temporary workers. Emphasis is placed on the fact that the principles of labor law are diverse in nature, which necessitates their classification. It is substantiated that in the system of the specified principles the key place belongs to the principle of unity and differentiation by means of which it is seen possible to create such system of the labor legislation which allows to provide full and comprehensive settlement of labor relations with researched categories of workers.

Сформировано авторское определение понятия принципов правового регулирования труда сезонных и временных работников. Акцентировано внимание на том, что принципы трудового права разнообразны по своей природе, что обуславливает необходимость осуществления их классификации. Обосновано, что в системе указанных принципов ключевое место принадлежит принципу единства и дифференциации, с помощью которого можно создать такую ​​систему трудового законодательства, которая позволяет обеспечить полное и всестороннее урегулирование трудовых правоотношений с исследуемыми категориями работников.
The problem of clarifying the place of unity and differentiation in the system of principles of legal regulation of seasonal and temporary workers
Бондаренко, С. М. До проблеми з’ясування місця єдності й диференціації в системі принципів правового регулювання праці сезонних та тимчасових працівників / Бондаренко С. М. // Юридична наука. - 2019. - № 10 (100). - С. 372-377.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; єдність; unity; единство; диференціація; differentiation; дифференциация; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; тимчасові працівники; temporary workers; временные работники; сезонні працівники; seasonal workers; сезонные работники; принципи; principles; принципы