Строк досудового розслідування: проблемні питання - Соловйова, Л. М.; Soloviova, L. M. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 228-231, 2018)
Розглянуто питання обчислення, продовження та практичного застосування строків досудового розслідування.

The issue of calculation, extension and practical application of pre-trial investigation terms was considered.

Рассмотрены вопросы исчисления, продления и практического применения сроков досудебного расследования.
Соловйова, Л. М. Строк досудового розслідування: проблемні питання / Людмила Михайлівна Соловйова // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 228-231.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство; досудове розслідування; pre-trial investigation; досудебное расследование; строк досудового розслідування; term of pre-trial investigation; срок досудебного расследования