Загально-правова та криміналістична характеристика кримінальних вибухів - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 212-218, 2012)
Розкрито зміст кримінальних вибухів і здійснено їх класифікацію. З урахуванням особливостей механізму вчинення кримінальних вибухів надано їх криміналістичну характеристику.

The content of criminal explosions is revealed and their classification is realized. The criminalistic characteristics of criminal explosions in relation to the special features of the mechanism of such crimes is given.

Раскрыто содержание уголовных взрывов и осуществлена их классификация. В соответствии с особенностями механизма совершения уголовных взрывов представлена их криминалистическая характеристика.
General and legal and criminalistic characteristics of criminal explosions
Общеправовая и криминалистическая характеристика уголовных взрывов
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична характеристика; криминалистическая характеристика; criminalistic characteristics; кримінальні вибухи; криминальные взрывы; criminal explosions; класифікація; классификация; classification